
the world in words
menú en català
10.02.2014 12:53
EUROPA
· Catalunya: paella, vedella amb bolets i crema catalana. · Itàlia: rissoto, saltimbocca i panacota. · França: sopa de ceba, boeuf bourgignon (bou a la bolonyesa) i creps · Alemanya: kartoffelbrei, carn amb col i mandonguilles de pa i brezel · Romania: ciorba, mici i pasca
AFRICA
· Marroc: cuscús, brotxetes de kefta i sil·ló · Senegal: ceebu dient, yassa i mamadous banana glace · Etiòpia: wat (estofat), kitfo(carn de vaca crua) i llet fregida
|
ASIA
· Japó: fideus, yakimono i wagashi
· Xina: sopa de aleta de tauró, siew yhok (porc rostit) i pastís de lluna
· Índia: curri, samosa i barfi
· Turquia: manti (raviolis turcs), kefta (mandonguilles) i pide (coca)
AMÈRICA
· Canadà: Sandwich, solomon gundy i tourtière
· Estats Units: hamburguesa, aletes de pollastre i cupcakes
· Mèxic: baja med (amanida), tacos i alegria
OCEANIA
· Austràlia: sopa de cua de cangur, filet de cangur i pavlova
· Indonesia: bakmi goreng, satay (carn) i kelepon
· Nova Zelanda: hangi maori, fish and chips i lamington
—————